info@aestheticlegends.nl
+31 (0)6 50 63 34 87
KvK-nummer: 74657674

Algemene voorwaarden

Look Good Perform Better

Artikel 1. Definities

 

Klant: de koper.

Het webshopbedrijf: Aesthetic Legends.

Herroepingsrecht. Het recht om uw aankoop binnen 14 dagen te retourneren.

 

 

Artikel 2. identiteit

 

2.1 Identiteit van het bedrijf.

Wij zijn de Webshop Aesthetic Legends ©

 

2.2 Hoe ons te bereiken?

 

Adres

Waterstraat 38

 

6657CP Boven-Leeuwen

 

info@aestheticlegends.nl

 

2.3 Openingstijden

Onze webshop is 24/7 geopend.

U kunt ons altijd een e-mail sturen. We streven ernaar uw e-mail binnen 24 uur te beantwoorden (behalve in het weekend en op nationale feestdagen).

 

2.4 Overige informatie

KVK nr. 74657674

 

Artikel 3. Relevantie

 

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten, diensten, acties, aankopen en retouren met betrekking tot de winkel.

We proberen deze Algemene Voorwaarden zo goed mogelijk onder uw aandacht te brengen voordat u een aankoop doet. Ze staan ​​ook onderaan elke webpagina in de voettekst.

Als er aanvullende voorwaarden van toepassing zijn op een specifiek product of een specifieke service, zullen we dit ook onder de aandacht brengen voor aankoop.

 

Artikel 4. Het aanbod

4.1 Productinformatie

Onze producten zijn zonder geheimen. Daarom vermelden we altijd de volgende productinformatie:

 

De prijs (inclusief belastingen)

Verzendkosten

Wijze van verzending

Betalingswijze

Als het product op voorraad is

maten

Materialen die werden gebruikt voor het product

Realistische en duidelijke productafbeeldingen

Informatie over het product of de dienst

 

4.2 Geldigheidsduur

Als er een vaste periode is, bijvoorbeeld bij promotionele producten, wordt dit ook duidelijk vermeld.

 

4.3 Schrijffouten

Schrijffouten binden ons niet.

 

Artikel 5. De overeenkomst

 

Een overeenkomst komt tot stand zodra de klant een bestelling bij ons plaatst.

Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u een bevestigingsmail.

De klant is verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste informatie over adres, naam, e-mailadres en telefoonnummer. Extra kosten die het gevolg zijn van het geven van verkeerde informatie zijn voor rekening van de klant.

 

Artikel 6. Herroepingsrecht

 

Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen om uw aankoop uit te proberen en ons te laten weten dat u deze wilt retourneren.

We zullen uw aankoop binnen 14 dagen terugbetalen, na ontvangst van uw retour en als het product in de originele verpakking en staat is.

We zullen de retour verzendkosten alleen terugbetalen als de retour een resultaat is van een fout die we hebben gemaakt. Als we het verkeerde product hebben geleverd of als we een beschadigd product hebben geleverd. Anders moeten de retour verzendkosten vooraf door de klant worden betaald

 

Artikel 7. Prijs 

Zie artikel 4.Alle prijzen op onze website zijn inclusief btw.

 

Artikel 8. Levering en implementatie 

We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw product (en) binnen een redelijke termijn bij u worden afgeleverd, onbeschadigd en netjes verpakt.De levertijd is afhankelijk van het land waar u woont.Voor bezorging kunnen we PostNL, DHL, Fedex, UPS of MYparcel gebruikenAls we een product niet op tijd kunnen leveren, laten we u dit binnen een maand weten en worden uw aankoopkosten binnen dezelfde maand aan u terugbetaald.Het risico van schade of het missen van een product tijdens verzending is onze verantwoordelijkheid.Als we uw bestelling niet binnen 30 dagen leveren, hebt u het recht om uw bestelling zonder opgaaf van reden te annuleren. Het aankoopbedrag plus verzendkosten worden binnen 30 dagen na annulering aan u terugbetaald.Kijk voor verzendkosten op onze verzendpagina.Levering van Pre-orderd producten zal binnen 5-6 weken zijn

 

Artikel 9. Betaling 

 

Wij bieden de volgende betaalmethoden: PayPal, iDEAL, Credit Card, Bankoverschrijving, Belfius ING en SOFORT Banking.Als er iets misgaat tijdens het betalingsproces, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

 

Artikel 10. klachten

 

Een klacht kan worden ingediend per e-mail of telefoon. Als u een klacht per e-mail indient, zullen wij binnen 48 uur reageren. Moeten we desondanks niet tot een oplossing komen. Er is een geschil.

 

Artikel 11. Geschillen

Op deze algemene voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Een geschil kan ook worden voorgelegd aan het Europese platform voor geschillen (ODR-platform). http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

Artikel 12. Aanvullende of afwijkende voorwaarden

 

We hopen dat deze algemene voorwaarden u voldoende duidelijkheid en informatie hebben gegeven. Als zich in de toekomst wijzigingen in deze voorwaarden voordoen, zullen we dit tijdig op onze website bekendmaken. Natuurlijk zullen dergelijke veranderingen nooit ten nadele van onze klanten zijn.