info@aestheticlegends.nl
+31 (0)6 50 63 34 87
KvK-nummer: 74657674

Verzending & retour

Look Good Perform Better

Tarieven

 

Nederland: gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 70,00. Voor bestellingen onder de € 70,00 rekenen wij € 4,50 verzendkosten.

 

België en Duitsland: gratis verzending voor bestellingen van meer dan €100,00. Voor bestellingen onder € 100,00 rekenen wij € 9,99 verzendkosten.

 

Europa: gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 150,00. Voor bestellingen onder de € 150,00 brengen wij € 14,99 verzendkosten in rekening.

 

Wereldwijd: Voor bestellingen buiten Europa rekenen wij € 29,99.

 

Retourneren

 

Wilt u uw bestelling of een artikel retourneren? Lees de volgende informatie over ons retourbeleid.

 

U kunt een product in de volgende gevallen retourneren.

Binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. (Herroepingsrecht)

Als u het verkeerde product, productkleur of productgrootte heeft ontvangen. Als uw product beschadigd is.

Hoe kan ik mijn bestelling of artikel retourneren?

Stuur een e-mail naar info@aestheticlegends.nl. U ontvangt binnen 48 uur een reactie op uw retour verzoek (behalve in het weekend en op feestdagen) met verdere instructies.

 

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Wij zullen uw aankoopkosten plus eventuele verzendkosten binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling / artikel terugbetalen.

 

Voorwaarden voor terugbetaling.

In de volgende gevallen kunnen we geen retour accepteren of de totale aankoopkosten terugbetalen.

Als het product beschadigd of duidelijk versleten is. Het herroepingsrecht geeft de klant de mogelijkheid om het product uit te proberen als in een fysieke winkel.

 

Als het product niet in de originele verpakking is verpakt.

De klant is verantwoordelijk voor de juiste verzending. Als het geretourneerde product beschadigd is, worden de kosten op de klant verhaald.

 

Verzendkosten

We zullen de retour verzendkosten alleen terugbetalen als de retour een resultaat is van een fout die we hebben gemaakt. Als we het verkeerde product hebben geleverd of als we een beschadigd product hebben geleverd. Anders moeten de retour verzendkosten vooraf door de klant worden betaald.