info@aestheticlegends.nl
+31 (0)6 50 63 34 87
KvK-nummer: 74657674

Disclaimer

Look Good Perform Better

inhoud 

De informatie die u op deze website ziet, wordt door Aesthetic Legends © met constante zorg en aandacht onderhouden. Het is echter nog steeds mogelijk dat u gepubliceerde informatie op deze website kunt vinden die onjuist is.

Auteursrechten

De website, het merk en alles wat daarbij hoort zijn eigendom van Aesthetic Legends. Het is niet toegestaan ​​om de site of delen daarvan te publiceren, te kopiëren of op te slaan zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Aesthetic Legends.

Privacy

Alle gegevens die u invoert, worden alleen gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn ingevoerd, verstrekt aan aestheticlegends.nl. Dit betekent ook dat aestheticlegends.nl uw persoonlijke gegevens niet zonder uw toestemming aan derden ter beschikking stelt.

Rechtsgeldigheid van de disclaimer

Deze disclaimer wordt beschouwd als onderdeel van de internetpublicatie met betrekking tot deze website. Als bepaalde uitdrukkingen op deze website onjuist zijn en / of de wet overtreden, heeft dit geen effect of invloed op andere uitdrukkingen elders op deze website.